All posts in: Latest work

Continue Reading

Brick built wall with metal railings and gate.

This was the final finishing touches to the rendering project we had undertaken. Covid caused this project to take longer then we had anticipated  due to supply issues of stone and metal work but we think the end result looks amazing. The old wall was removed and a new  rustic brick wall was built in its place complete with steel railing and matching gate. Slate capping stones were installed to match the newly laid  slate  to the front of the property. Decorative tile were also laid in the doorway to the property to break up the black slate.

Continue Reading

Modern matt white kitchen installation in Anlaby

  Modern matt white kitchen installation in Anlaby. The kitchen was supplied by Howden’s kitchens and looks amazing with the grey stone matt finish  worktops with matching splash backs. AEG appliances were installed that consisted of a five burner gas hob with matching extractor and electric oven with a graphite grey glass splash back behind the hob. LED under cabinet and plinth  lighting was fitted to create mood lighting to this amazing kitchen. We then fitted new laminate flooring to complete the look of this modern kitchen.

Continue Reading

Property renovation and rendering project.

The project was to renovate this terraced property and render the front of the house. All the old feature stones  and loose cement paint removed before the walls were primed and rendering mesh and trims affixed to the building. The finish looked amazing with the freshly painted lintels. The next phase was to remove the old brick wall and build a new one with wrought iron railings.

Continue Reading

Penthouse apartment modern kitchen installation

Penthouse apartment modern kitchen installation. What a brilliant project to be involved with. Modern Howdens kitchen with white silver sparkle granite worktops, halogen hob with matching extractor and double wine chiller. This project looked amazing with its modern appliances, handle less doors and extra tall wall units. Our client was sorting out their own splash backs to complete the final look.